Top
Seks-Shop-vo-Minhen-iLike-mk

Футуристички ентериер на еден новоотворен секс-шоп во Минхен

Американскиот дизајнер Карим Рашид дефинитивно ги помести границите за тоа како треба да изгледа еден секс-шоп. Па, така новоотворениот секс-шоп „The Perfect Moment“ воодушевува со својот футуристички ентериер. Таквиот амбиент е заслуга на изобилството од заоблени форми, како и интересните графички решенија на подот и ѕидовите.

„The Perfect Moment“ се наоѓа во центарот на Минхен.

Seks-Shop-vo-Minhen-iLike-mk-2

Seks-Shop-vo-Minhen-iLike-mk-3

Seks-Shop-vo-Minhen-iLike-mk-4

Seks-Shop-vo-Minhen-iLike-mk-5

Seks-Shop-vo-Minhen-iLike-mk-6

Seks-Shop-vo-Minhen-iLike-mk-7

Seks-Shop-vo-Minhen-iLike-mk-8

Seks-Shop-vo-Minhen-iLike-mk-9
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>