Top
Google-kancelarii-Amsterdam-iLike-mk-F

Забавните канцеларии на „Гугл“ во Амстердам

Мрежата „Гугл“ отсекогаш се стремела да обезбеди забавни и исклучително пријатни простории во кои ќе функционираат нивните вработени. Па, таков е и примерот со нивното седиште во Амстердам, Холандија. Ентериерот е дело на архи-студиото „D/Dock“.

Google-kancelarii-Amsterdam-iLike-mk-002

Google-kancelarii-Amsterdam-iLike-mk-004

Google-kancelarii-Amsterdam-iLike-mk-005

Google-kancelarii-Amsterdam-iLike-mk-006

Google-kancelarii-Amsterdam-iLike-mk-007

Google-kancelarii-Amsterdam-iLike-mk-008
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>