Top
Голем базен во собата за дневен престој во една куќа во Менхетн

Голем базен во собата за дневен престој во една куќа во Менхетн

Кога оваа куќа ја гледате од надвор, добивате впечаток дека се работи за скромна американска куќа со фасада од црвени тули. Меѓутоа, нејзината внатрешност е импресивна. Луксузни кревети од кожа, стакларник, пет големи камини, огромна дневна соба со базен и нишалки, скапоцени предмети и сувенири кои датираат од средниот век се само дел од оваа куќа сместена во динамичниот Менхетн.

Dnevna_soba_so_bazen_iLike_mk_2

Dnevna_soba_so_bazen_iLike_mk_3

Dnevna_soba_so_bazen_iLike_mk_4

Dnevna_soba_so_bazen_iLike_mk_5

Dnevna_soba_so_bazen_iLike_mk_6

Dnevna_soba_so_bazen_iLike_mk_7

Dnevna_soba_so_bazen_iLike_mk_8

Dnevna_soba_so_bazen_iLike_mk_9
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>