Top
Најголемиот мурал на светот

Најголемиот мурал во светот

Француската арт-компанија CitéCréation имала за цел да го направи најголемиот мурал во светот, на чија реализација работела неколку години. Станува збор за мурал поставен во Берлин. Муралот се протега на три згради и зафаќа вкупна површина од 22.000 метри квадратни. Истиот ќе влезе во Гинисовата книга на рекорди.

Најголемиот мурал на светот

Најголемиот мурал на светот

Најголемиот мурал на светот

Најголемиот мурал на светот

Најголемиот мурал на светот

Најголемиот мурал на светот

Најголемиот мурал на светот

Најголемиот мурал на светот

Најголемиот мурал на светот




Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>