Top
Хиперреалистички дела со доза на сензуалност

Хиперреалистички дела со доза на сензуалност

Делата кои следат ги потпишува австралискиот сликар JKB Fletcher. Секој од вас, за момент, ќе помисли дека станува збор за фотографии поради мошне реалниот пристап на уметникот.

HR-JKB-Fletcher-iLike-mk-002

HR-JKB-Fletcher-iLike-mk-003

HR-JKB-Fletcher-iLike-mk-004

HR-JKB-Fletcher-iLike-mk-005

HR-JKB-Fletcher-iLike-mk-006

HR-JKB-Fletcher-iLike-mk-007

HR-JKB-Fletcher-iLike-mk-008

HR-JKB-Fletcher-iLike-mk-009

HR-JKB-Fletcher-iLike-mk-010

HR-JKB-Fletcher-iLike-mk-011

HR-JKB-Fletcher-iLike-mk-012

HR-JKB-Fletcher-iLike-mk-013

HR-JKB-Fletcher-iLike-mk-014

HR-JKB-Fletcher-iLike-mk-015
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>