Top
Хиперреалистички цртежи со очи

Хиперреалистички цртежи со очи

Хиперреалистички цртежи со очи кои несомнено ќе ве импресионираат, дело на уметникот под псевдоним Redosking. Тој вели дека негова инспирација е човековото око, а главен предизвик да го претстави што е можно пореално.

hiperreal-eye-iLike-mk-002

hiperreal-eye-iLike-mk-003

hiperreal-eye-iLike-mk-004

hiperreal-eye-iLike-mk-005
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>