Top
nasmevka1

Нешта кои мажите најпрво ги забележуваат кај една жена

Постојат нешта кои мажот најпрво ги забележува кај една жена, пред да одлучи дали ќе ја покани на состанок.

Пуштете ја косата
Не значи дека треба да имате долга, сјајна и густа коса. Здрава и чиста коса дефинитивно ќе го привлече мажот. Тие обожаваат со прстите да поминуваат низ вашата коса, додека ве гледаат в очи.

Искрена насмевка
Мажите многу успешно проценуваат дали имате искрена насмевка бидејќи според неа можат да видат дали се забавувате и дали сте опуштени.

Висината на вашиот глас
Истражувањата покажаа дека мажите повеќе ги привлекува глас со малку повисок тон, затоа што тие се сигурен знак на младост и на репродуктивно здравје.

Обем на струк и на колкови
Ако вашиот струк е значително помал од вашите колкови, тоа значи плодност. Ова е нешто што мажите инстинктивно го забележуваат.

Вашите очи
Луѓето најмногу се фокусираат на очите, односно многу повеќе отколку на кој било друг дел од телото. Тоа е факт, без оглед на тоа што мислите вие за своите облини.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>