Top
Колоритни инсталации од чадори во Португалија

Колоритни инсталации од чадори во Португалија

Артистката Patricia Almeida од Лисабон направила импозантна инсталација со разнобојни чадори по улиците на Агуеда, португалска општина. Стотици чадори во впечатливи бои ги мамат погледите на случајните минувачи и се вистинска атракција за туристите.

Колоритни инсталации од чадори во Португалија

Колоритни инсталации од чадори во Португалија

Колоритни инсталации од чадори во Португалија

Колоритни инсталации од чадори во Португалија

Колоритни инсталации од чадори во Португалија

Колоритни инсталации од чадори во Португалија

Колоритни инсталации од чадори во Португалија
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>