Top
Најубавите архитектонски дела од Одеса претставени на парче хартија

Најубавите архитектонски дела од Одеса претставени на парче хартија

Старите архитектонски градби кои се наоѓаат во прекрасниот украински град Одеса отсекогаш биле инспирација за уметниците ширум светот. Токму таков е и случајот со Даша Плиска која изработила врвни цртежи кои претставуваат симбиоза од архитектонски структури и раце.

Најубавите архитектонски дела од Одеса претставени на парче хартија

Најубавите архитектонски дела од Одеса претставени на парче хартија

Најубавите архитектонски дела од Одеса претставени на парче хартија

Најубавите архитектонски дела од Одеса претставени на парче хартија

Најубавите архитектонски дела од Одеса претставени на парче хартија

Најубавите архитектонски дела од Одеса претставени на парче хартија

Најубавите архитектонски дела од Одеса претставени на парче хартија

Најубавите архитектонски дела од Одеса претставени на парче хартија
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>