Top
rotten-sea-iLike-mk-F

Убави фотографии од недопреното езеро Сасик-Сиваш

Езерото Сасик-Сиваш, кое се наоѓа во Украина, е светски познато по големата количина на сол, како и специфичната црвена боја која се јавува поради алгите. Фотографиите во прилог се дело на Сергеј Анашкевич.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *