Top
diy-upcycle-rope-mirror-round-set-3

Направете сами уникатно огледало

Ако имате старо огледало, кое сеуште ви е омилено, а истото е веќе оштетено, со малку труд можете да го направите уникатно. Сѐ што е потребно е јаже или подебел коноп, силикон, изолир, ножици. Постапката е едноставна.

diy-upcycle-rope-mirror-round-materials

diy-upcycle-rope-mirror-round-hot-glue-2

diy-upcycle-rope-mirror-round-preparatiion

diy-upcycle-rope-mirror-round-hang

diy-upcycle-rope-mirror-round-hot-glue

diy-upcycle-rope-mirror-round-press

diy-upcycle-rope-mirror-round-set-2

diy-upcycle-rope-mirror-round-set
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *