Top
NG-Salfetka-iLike-mk-F

Подгответе уникатни салфетки со форма на елка за новогодишната трпеза

Оваа салфетка со форма на елка ќе ѝ даде посебен шарм на вашата новогодишна трпеза. Потребни ви се поголеми сафлетки со зелена боја, игли и мали машнички.

Следете ги чекорите и приредете им вистинско изненадување за вашите блиски.

NG-Salfetka-iLike-mk-1

NG-Salfetka-iLike-mk-2

NG-Salfetka-iLike-mk-3

NG-Salfetka-iLike-mk-4

NG-Salfetka-iLike-mk-5

NG-Salfetka-iLike-mk-6

NG-Salfetka-iLike-mk-7

NG-Salfetka-iLike-mk-8

NG-Salfetka-iLike-mk-9

NG-Salfetka-iLike-mk-10

NG-Salfetka-iLike-mk-11

NG-Salfetka-iLike-mk-12

NG-Salfetka-iLike-mk-13

NG-Salfetka-iLike-mk-14

NG-Salfetka-iLike-mk-15

Доколку сликите не ви помогнаа, следете ги видео инструкциите.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *