Top
Типографијата како декоративен елемент

Типографијата како декоративен елемент

Обично, летото е период кога секој од нас презема активности врзани за освежување на домот, па макар тоа и да се минимални интервенции. Еве еден интересен предлог за декорирање на вашата соба за дневен престој или спална. Станува збор за букви изработени од плексиглас, гипс, дрво, инокс или едноставно принт на тапет во боја која ќе одговара на вашиот ентериер.

Типографијата како декоративен елемент

Типографијата како декоративен елемент

Типографијата како декоративен елемент

Типографијата како декоративен елемент

Типографијата како декоративен елемент

Типографијата како декоративен елемент

Типографијата како декоративен елемент

Типографијата како декоративен елемент

Типографијата како декоративен елемент

Типографијата како декоративен елемент

Типографијата како декоративен елемент
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *