Top
Една од најголемите Старбакс кафетерии во светот

Една од најголемите „Старбакс“ кафетерии во светот

Пред точно 2 календарски години, во центарот на Амстердам беше отворена една од најголемите кафетерии кои ги поседува американската компанија за кафе „Старбакс“ (Starbucks), наречена “Starbucks the Bank”. Оваа кафетерија се простира од површина од 420 метри квадратни, а за реализација на ентериерот биле ангажирани 35 дизајнери и архитекти. Местото го опишуваат како модерен кафе-паб, и истото е инспирирано од холандската култура.

Една од најголемите Старбакс кафетерии во светот

Една од најголемите Старбакс кафетерии во светот

Една од најголемите Старбакс кафетерии во светот

Една од најголемите Старбакс кафетерии во светот

Една од најголемите Старбакс кафетерии во светот

Една од најголемите Старбакс кафетерии во светот

Една од најголемите Старбакс кафетерии во светот
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>