Top
Marbling-DIY-Final-iLike-mk

Вистински арт од вашите бели шолји за кафе и чај

Со оваа видео инструкција ќе можете да направите вистинки ремек-дела од вашите здодевни бели шолји за кафе и час.

Земете еден пластичен сад, наполнете го со вода, обезбедете неколку лакови во вашите омилени нијанси и едно тенко дрвце.

Постапката е навистина интересна и забавна, а трошокот маргинален.

За само неколку минути ќе добиете уникатни шолји кои ќе ги воодушеват вашите пријатели.

Marbling-DIY-Final-iLike-mk-2

Marbling-DIY-Final-iLike-mk-3

Извор: houseofhipsters.com
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *