Top
Одлични црно-бели фотографии од Хонг Конг

Одлични црно-бели фотографии од Хонг Конг

Хонг Конг е еден од двата административни региони на Народна Република Кина, другиот е Макао. Во регионот живеат околу 7 милиони жители од кои 96% кинези.

Фотографиите во прилог се дело на германскиот фотограф Ник Франк.

Hong-Kong-Cityscapes-002

Hong-Kong-Cityscapes-003

Hong-Kong-Cityscapes-004

Hong-Kong-Cityscapes-005

Hong-Kong-Cityscapes-006

Hong-Kong-Cityscapes-007

Hong-Kong-Cityscapes-008

Hong-Kong-Cityscapes-009

Hong-Kong-Cityscapes-010
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *