Top
The-Dogs-Photo-Booth-iLike-mk

Пресладок фото-колаж од различни кучиња

Фотографот Гујневере Шустер во неговото фото-студио изработил одлични портрети од десетина кутриња. Всушност, оваа тематска фотосесија е по барање на Здружението за општествени права на Јута, а целта е да се ескалира проблемот со заштитата и грижата околу кучињата скитници.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *