Top
Guche-golman-iLike-mk

Сладок голман каков што до сега не сте виделе

Биглот Пурин ќе ги освои вашите симпатии со нејзината исклучителната способност да брани на гол. Таа ја лови буквално секоја топка упатена кон мрежата, и тоа без ракавици. :)
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>