Top
Smiley-iLike-mk-F

Запознајте го Смајли – златниот ретривер роден без очи

Смајли е убав 10-годишен златен ретривер, кој има вродена аномалија. Имено, ова кученце е родено без очи. За него се грижи сопственичката Џоан и благодарение на нејзиниот труд Смајли со сертификат е куче кое се користи за терапија на деца и возрасни со ментална и телесна попреченост. Со неговото присуство влијае врз нивното однесување на еден чуден и необјаснив начин. Смајли придонесува да се однесуваат оптимистички и да се чувствуваат релаксирано.

Овие фотографии сведочат за кусата емотивна приказна која ви ја раскажавме.

Smiley-iLike-mk-1

Smiley-iLike-mk-002

Smiley-iLike-mk-003

Smiley-iLike-mk-4

Smiley-iLike-mk-5

Smiley-iLike-mk-6

Smiley-iLike-mk-7

Smiley-iLike-mk-8

Smiley-iLike-mk-9
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>