Top
Password-iLike-mk

20 најчесто користени лозинки

Оваа анимација ги покажува 20-те најчесто користени лозинки, при најавување на имејл адреси и на социјалните мрежи, ширум светот. Заклучокот е донесен врз база на 10 милиони лозинки.

Passwords-iLike-mk
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *