Top
Нежната страна на кралот на џунглата

Нежната страна на кралот на џунглата

Прекрасна галерија каде главната улога ја има кралот на џунглата-лавот, дело на фотографот Михаел Николс направени во националниот парк „Серенгети“, Танзанија. Фотографиите се снимени пред две години со помош на апарат сместен во специјално дизајниран подвожен робот и со хелихоптер.

Нежната страна на кралот на џунглата

Нежната страна на кралот на џунглата

Нежната страна на кралот на џунглата

Нежната страна на кралот на џунглата

Нежната страна на кралот на џунглата

Нежната страна на кралот на џунглата

Нежната страна на кралот на џунглата

Погледнете како се снимаше фотосторијата
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *