Top
Majka-iLike-mk-F

40 црно-бели фотографии кои сведочат за моќта на мајчинството

Постои една стара, но мошне моќна мудрост која вели: „Мајката се раѓа во истиот момент кога се раѓаат и децата. Таа претходно не постои. Постои само жена, но мајка никогаш. Мајката е нешто сосема ново!“.

Реномираниот фотограф Кен Хејман успеал да собере 40 емотивни фотографии кои го отсликуваат мајчинството во вистинска смисла на зборот. Тие фотографии имаат единствена цел – да нѝ покажат што значи да се биде мајка, без разлика на верата и бојата на кожата.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *