Top
lamba_prva

Столни ламби кои ја дополнуваат уникатноста на спалната соба

Сигурно и вие се вбројувате помеѓу оние кои мислат дека креветот е тоа што ѝ дава смисла на спалната соба и што ја дефинира како простор. Но, не секогаш е така. И столните ламби и прозорците имаат влијание врз целокупниот декор, давајќи и уникатност на секоја спална соба.

11lamba

111lamba

1111lamba

lamba13

lamba12

lamba11

lamba10

lamba9

lamba8

lamba7

lamba6

lamba5

lamba4

lamba3

lamba2

lamba1

-lamba

lamba17

lamba16

lamba15

lamba14
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>