Top
Канцелариско биро за 125 вработени

Канцелариско биро за 125 вработени

Маркетинг агенцијата „Barbarian Group“ од Бостон го ангажирала тимот на „Clive Wilkinson Architects“ да дизајнира канцеларија за целиот свој персонал. Креативните архитекти концепирале голем простор со уникатно работно биро за сите 125 вработени во компанијата. Целта е да се постигне единствен работен амбиент во кој ќе има беспрекорна комуникација меѓу луѓето.

Superdesk-iLike-mk-002

Superdesk-iLike-mk-003

Superdesk-iLike-mk-004
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>