Top
magnet-polici-za-knigi-f

Полици за книги од магнетни елементи

Секој од нас сака да има парче мебел или додаток во домот кој се составува лесно и изгледа одлично. Токму такво решение се креативно дизајнираните полици за книги на Antonella Di Luca. Секоја модуларна единица е обликувана во форма на куќа, а со другите елементи се вклопува со помош на магнети. Постојат многу можности за разновидно поставување на полиците, кои ќе направат нештата да изледаат поинтерени.

Полици за книги од магнетни елементи

Полици за книги од магнетни елементи

Полици за книги од магнетни елементи

Полици за книги од магнетни елементи
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>