Top
Benetton-stol-f

Benetton столче од Luis Pereria Miguel

Benetton столчето, дизајнирано од Luis Pereria Miguel е убаво и современо парче мебел со неколку бои и едноставна структура. Црвена, зелена, сина и жолта боја го сочинуваат седиштето на столчето, додека основата е изработена од иверица. Комбинацијата од симболиката на “United Colors of Benetton” и оригиналноста во дизајнот, за краен резултат дава убаво, невообичаено, шарено, разиграно парче мебел.

Benetton столче од Luis Pereria Miguel

Benetton столче од Luis Pereria Miguel

Benetton столче од Luis Pereria Miguel

Benetton столче од Luis Pereria Miguel

Benetton столче од Luis Pereria Miguel

Benetton столче од Luis Pereria Miguel

Benetton столче од Luis Pereria Miguel

Benetton столче од Luis Pereria Miguel


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>