Top
stolce_so_bilbioteka_iLike.mk_5

Фотелја со интегрирана библиотека

Кога имате ограничен простор одлично би било да имате парчиња мебел кој има двојна намена. Студиото Tilt е задолжено за дизајнот на оваа фотелја кое има простор за седење и полици за книги чија горна полица може да служи како масичка. Книга и кафе се совршена комбинација за опуштање, нели?

Столче со интегрирана библиотека

Столче со интегрирана библиотека

Столче со интегрирана библиотека

Столче со интегрирана библиотека
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>