Top
Новогодишниот амбиент на луксузниот хотел „George V.“

Новогодишниот амбиент на луксузниот хотел „George V.“

Хотелот „George V.“ се наоѓа во самото срце на романтичниот Париз, на истоимената авенија. Оддалечен е само 2 минути од прекрасните Елисејски полиња. Објектот во кој се наоѓа хотелот е изграден далечната 1928 година, и оттогаш е еден од главните знаменитости на градот.

Она што во моментов импресионира во овој хотел е фантастичната празнична декорација. Внатрешноста е украсена во модернистички стил со сјајни материјали, а во дворот на хотелот се инсталирани илјадници сијалички.

georgev1-ilike-mk-002

georgev1-ilike-mk-003

georgev1-ilike-mk-004

georgev1-ilike-mk-005

georgev1-ilike-mk-006

Во овој контекст, погледнете дел од ентериерот на „George V.“.

georgev1-ilike-mk-007

georgev1-ilike-mk-008

georgev1-ilike-mk-009

georgev1-ilike-mk-010

georgev1-ilike-mk-011
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *