Top
Новогодишна елка изработена од пластични кеси

Новогодишна елка изработена од пластични кеси

Еве уште една креативна намена на пластичните кеси кои секојдневно ги добиваме од маркетите. На 25-ти декември, група уметници од Шпанија поставиле необична елка во едно мало гратче во Англија. Елката е висока 9 метри.

elka-od-kesi-ilike-mk-002

elka-od-kesi-ilike-mk-003

elka-od-kesi-ilike-mk-004

elka-od-kesi-ilike-mk-005

elka-od-kesi-ilike-mk-006
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>