Top
„Memory Tree“ - Дизајнерска Божиќна елка

„Memory Tree“ – Дизајнерска Божиќна елка

Memory Tree“ е Божиќна елка дизајнирана во далечната 1960 година, од страна на архитектот Lawrence Stoecker. Оваа елка е совршен избор за сите луѓе кои сакаат нестандардни нешта и одлично се вклопува во модерни и минималистички уредени соби за дневен престој.

Како изгледа Вашата Божиќна елка? :)

memory-tree-ilike-mk-002

memory-tree-ilike-mk-003

memory-tree-ilike-mk-004

memory-tree-ilike-mk-005
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>