Top
Редизајнираните канцеларии на Nike во Лондон

Редизајнираните канцеларии на „Најк“ во Лондон

Административниот департмент на производителот на спортска опрема и обувки „Најк“ (Nike) има можност да работи во комплетено нов амбиент. Канцелариите се наоѓаат во Лондон, а новиот динамичен ентериер е дело на креативниот тим од агенцијата Rosie Lee.

Редизајнираните канцеларии на Nike во Лондон

Редизајнираните канцеларии на Nike во Лондон

Редизајнираните канцеларии на Nike во Лондон

Редизајнираните канцеларии на Nike во Лондон

Редизајнираните канцеларии на Nike во Лондон

Редизајнираните канцеларии на Nike во Лондон

Редизајнираните канцеларии на Nike во Лондон

Редизајнираните канцеларии на Nike во Лондон


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>