Top
rastecka-masa-front

„Растечка“ маса која поттикнува интеракција

Иновативната „растечка“ маса дизајнирана од Tim Durfee и Iris Anna Regn e одлична за училници, библиотеки, но и за домовите на семејства кои имаат повеќе деца. Направена е од иверица, има интегрирани дрвени клупи и корисни прегради за чување хартија, боилки, фломастери. Оваа маса поттикнува интеракција помеѓу децата, а на родителите им овозможува да поминат време во креативност заедно со нивните деца.

„Растечка“ маса која поттикнува интеракција

„Растечка“ маса која поттикнува интеракција

„Растечка“ маса која поттикнува интеракција

„Растечка“ маса која поттикнува интеракција


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>