Top
bubble-sofa

„BUBBLE sofa“ – креветот од меурчиња

„BUBBLE sofa“ креветот е дело на дизајнерот Sacha Lakic, специјано дизајниран за Rosche Bobois колекција есен/зима 2014. Изработката на овие меручиња, кои овозможуваат исклучителна удобност и имаат смирувачки бои, е рачна. Можеби станува збор за шарени бои, но неговиот изглед е елегантен и совршено се влопува во приватни и јавни места. Неговата изработка е резултат на развој на иновативен текстил, техно 3D.

bubble-sofa5

bubble-sofa3

bubble-sofa4

bubble-sofa2

bubble-sofa1
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *