Top
„Yolkfish“ - Кујнска алатка за одвојување на жолчките од белките

„Yolkfish“ – Кујнска алатка за одвојување на жолчките од белките

Yolkfish“ е фантастичен изум кој секоја домаќинка ќе посака да го има во својата кујна. Со едноставно притискање, рипката ја вшмукува жолчката издвојувајќи ја од проѕирната течност на јајцето. Алатката е патент на дизајн студиото „Peleg“ од Тел Авив.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *