Top
Подгответе кајгана во микробранова

Подгответе кајгана во микробранова

Кусо видео во кое се презентирани неколку начини на приготвување јајца во микробранова. Изненадете ги вашите блиски со доручек за чие спремање ќе потрошите само 3 минути.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *