Top
Изграден првиот мини-хотел на дрва во Ванкувер

Изграден првиот мини-хотел на дрва во Ванкувер

Архитектот Tom Chudleigh од Канада успеал да концепира и реализира мал хотел кој виси помеѓу дрва, на 5 метри од земја. Мини-хотелот има топчеста форма и е предвиден за сместување на две личности. Во единствената соба на овој хотел има голем комфорен кревет, трпеза и малечка кујна. Хотелот се наоѓа во Ванкувер, а ноќевањето чини 90 фунти за две лица.

Изграден првиот мини-хотел на дрва во Ванкувер

Изграден првиот мини-хотел на дрва во Ванкувер

Изграден првиот мини-хотел на дрва во Ванкувер

Изграден првиот мини-хотел на дрва во Ванкувер

Изграден првиот мини-хотел на дрва во Ванкувер


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>