Top
Стан во Рим со само 7 метри квадратни

Стан во Рим со само 7 метри квадратни

Можеби звучи неверојатно, но вистинито е. Овој стан е голем неполни 7 квадратни метри. Се наоѓа на плоштадот Св. Петар во Рим, Италија. Станува збор за дуплекс станче. На првиот спрат се наоѓаат кујната и бањата, додека пак на вториот спрат е сместена собата за дневен престој. Во собата за дневен престој има кревет со механизам за спуштање кој лесно се претвора во спална. Првиот и вториот спрат од станот се поврзани со симпатични внатрешни скали. Овој стан ги задоволува сите дневни потреби на станарите.

Стан во Рим со само 7 метри квадратни

Стан во Рим со само 7 метри квадратни

Стан во Рим со само 7 метри квадратни

Стан во Рим со само 7 метри квадратни

Стан во Рим со само 7 метри квадратни

Стан во Рим со само 7 метри квадратни

Стан во Рим со само 7 метри квадратни

Стан во Рим со само 7 метри квадратни

Стан во Рим со само 7 метри квадратни
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>