Top
dom_kancelarija_front

Елегантен мултифункционален простор

Building Lab Inc се креаторите на овој елегантен простор кој се состои од место за живеење и деловни канцеларии. Просторот е одлична идеја за сопственици на мали бизниси бидејќи наместо постојано да патуваат на работа, целата работа и состаноци можат да ги реализираат од дома. Креативни и функционални простори се карактеристични за овој дом-канцеларија кој се наоѓа во Калифорнија.

Елегантен мултифункционален простор

Елегантен мултифункционален простор

Елегантен мултифункционален простор

Елегантен мултифункционален простор

Елегантен мултифункционален простор

Елегантен мултифункционален простор

Елегантен мултифункционален простор


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>