Top
Модуларната „М-куќа“

Модуларната „М-куќа“

Модуларната „М-куќа“ е еден од најпознатите проекти на Michael Jantzen. Куќата се карактеризира со впечатлив структурен дизајн кој ја прави уникатна и посебна. Ентериерот е минималистички, во него доминираат светли бои кои на куќата ѝ даваат свежина.

Модуларната „М-куќа“

Модуларната „М-куќа“

Модуларната „М-куќа“

Модуларната „М-куќа“

Модуларната „М-куќа“

Модуларната „М-куќа“


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>