Top
Zhenski-osobini-koi-mazhite-ne-gi-sakaat-iLike-mk

Женски особини кои мажите не ги сакаат

Ништо на светов не е совршено, па така ни луѓето. Анкетирани мажи на возраст од 25 – 45 години, издвоиле три женски особини кои воопшто не ги сакаат. Немање бон тон, нељубезност и лошо однесување, се особини кои мажите воопшто не ги сакаат кај секоја жена.

Озборување за туѓи животи
Мажите се интересираат за својата партнерка, а воопшто не ги интересираат приказните за животите на нивните пријателки или колешки.

Лошо однесување и нељубезност
Жените не се единствените што ги набљудуваат мажите како се однесуваат кон келнерите или продавачите. Грубоста и негативноста не се убави особини и тоа ќе му остане во главата на секој маж.

Материјалистки
На многу жени им е важна финансиската сигурност кога се во прашање мажите, а на мажите токму тоа им пречи.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>