Top
neverstvo1

Во кој ден од неделата луѓето изневеруваат најмногу?

Ако мислите дека деновите од викендот се денови кога луѓето најмногу изневеруваат, грешите. Имено, резултатите од едно истражување спроведено на 172 илјади луѓе покажува дека најпопуларен ден за неверство е среда, помеѓу 17h и 19h.

Забранетите секс афери најчесто се остваруваат токму во среда. Испитаниците одговарале на прашањата во кој ден изневеруваат и во колку часот. Неверството во денешно време е честа појава дури и кога станува збор за долга врска или брак, но социолозите велат дека истовремено е и поприфатлива и понормална појава помеѓу луѓето.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>