Top
neverstvo

Каков тип на мажи изневеруваат жените?

Францускaта dating страна Gleeden, којa првенствено е наменетa за жени кои веќе се во врска или брак, спровела истражување меѓу 10.000 нејзини корисници. Истата имала за цел да ги открие главните причини зошто жените го изневеруваат на својот партнер. Интересно е што дури 73% од испитаниците посочиле дека на неверство ги натерало одредено однесување на нивните партнери, имено не вршење на домашни работи, без разлика дали чистат, мијат или готват. 84 % од нив се пожалиле дека се длабоко фрустрирани и дека честопати се скарале со својот партнер за нерамномерната распределба на домашните работи.

Мажи, ако сакате мирен однос и не сакате да ризикувате да бидете изневерени, знаете што да направите!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>