Top
sreken_par

Особини со кои ќе го освоите секој маж

Постојат нешта кои мажите ги бараат во една жена, а немаат никаква врска со изгледот.

Самодоверба
Не како изгледате, туку како се носите со она што го поседувате.

Добра душа
Добрата мисла и душа се секогаш привлечни.

Внимание
Истражувањата покажуваат дека се повеќе и повеќе размислуваме за себе, а вниманието кон другите станува ретка појава.

Чувство за хумор
Особено ако можете да се смеете на своја сметка.

Добра комуникација
Сѐ повеќе и повеќе мажи (и жени) се жалат дека им недостига добра комуникација. Ако едно момче ужива во разговор со вас, тоа ќе влијае позитивно врз него.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>