Top
Izneveruvanje-iLike-mk

Tипови на луѓе кои најмногу изневеруваат

До сега се спроведени бројни истражувања и студии со цел да се дознае кој, зошто и колку изневерува. Статистиките покажуваат дека најмногу изневеруваат следниве групи на луѓе.

1. Луѓето кои се самобендисани

2. Луѓето чии родители изневеруваат

3. Луѓето со „преварантски гени“

4. Мажи со големи тестиси

5. Луѓе кои се несигурни во своите партнери

6. Луѓе кои глумат оргазам

7. Мажите кои имаат подлабок глас

8. Жените чии партнери имаат поголем полов орган




Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>