Top
Denovi-vo-nedelata

Што кажува за вас денот на раѓање?

Нумеролозите велат дека денот од седмицата во кој сте се родиле со себе носи одредени карактеристики кои ќе бидат универзални без разлика на самиот датум.

• Понеделник: Родените во овој ден се несебични. Ќе дадат се од себе сите да живеат среќно и здраво. Тие секогаш знаат дека можат многу.

Вторник: Родените во вторник се ориентирани кон целта. Нема сила што може да ги спречи кога се работи за било што. Си поставуваат многу цели. Кога работите ќе тргнат наопаку и по планирањето, нивната нетрпеливост пука.

• Среда: Луѓето родени во среда се љубопитни, познати по тоа што поставуваат многу прашања, затоа што само сакаат да знаат зошто сè е како што е. Не дозволуваат многумина да стигнат до нив, понекогаш дури и кога другите кои навистина им се восхитуваат сакаат да ги допрат.

• Четврток: Луѓето родени во четврток се љубезни и грижливи. Тие ќе се однесуваат со луѓето онака како што сакаат да бидат третирани со нив, што доведува до тоа да стекнуваат многу пријатели. Сите едноставно ги сакаат.

• Петок: Родени во петок, познати се по своите креативни способности. Само тие знаат како да се справат со тешките моменти, кога работите тргнуваат наопаку, тие добро знаат како да продолжат понатаму, наместо да ви дозволат да ја добиете предноста.

• Сабота: Луѓето родени на овој ден имаат уникатни и ретки вештини за управување со времето. Тие многу добро знаат дека можат да сметаат на себе, но тоа не може да се каже за оние кои се во нивниот живот.

• Недела: Луѓето родени во недела се дефинитивно интроверти кои претпочитаат да останат дома отколку да излегуваат надвор. Сакаат да бидат со себе, бидејќи се загрижени за луѓето кои ја користат нивната добра природа и тогаш се појавува нивната темна страна.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>