Top
Како изгледаат 2.000 калории?

Погледнете како изгледаат 2.000 калории?

Препорачаниот број на калории за лица во раст и развој изнесува околу 2.700 на ден, но тој број кај средновечните луѓе е помал и се движи помеѓу 2.000 и 2.200 калории. Погледнете го ова 2-минутно видео кое ќе ви помогне за правилна комбинација на намирниците кои ги внесувате во вашиот организам во текот на еден ден.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>