Top
Најголемите машки тајни

Најголемите тајни на мажите

Колку и да е отворен партнерот кон вас, постојат некои работи кои никогаш нема да ги сподели. Познато е дека слатките лаги се дел од женскиот свет, но со брзиот ритам на живеење и мажите почнуваат да кријат одредени работи. Постојат нешта за кои тешко дека некогаш ќе проговорат. Еве неколку од нивните најголеми тајни:

 • Уживаат во романтични драми
 • Немаат самодоверба кога е сексот во прашање
 • Понекогаш позајмуваат од вашата козметика
 • Размислуваат за секс со вашите сестри или другарки
 • Маструбираат, особено кога се сами
 • При сексуалниот чин, тие се обземени од вашата интима
 • Се плашат од каков било неуспех
 • Првите 20 пати кога се соблекле пред вас, го вовлекувале стомакот навнатре
 • Секогаш си поставуваат прашање дали е доволна големината на пенисот
 • Внимаваат на исхраната
 • Сакаат рамноправност
 • Имаат мала доза на страв од вашиот татко
 • Никогаш не ги покажуваат чувствата во вистинска мера
 • Се плашат да ви признаат дека имаат страв од пајаци, змии, висина и слично
 • Се прашуваат дали партнерите на вашите другарки се попривлечни од него

Автор: Ивана Витановска
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>