Top
Најзгодните момци живеат во Англија, а најубавите девојки во Бразил

Најзгодните момци живеат во Англија, а најубавите девојки во Бразил

Резултатите од истражувањето на порталот misstravel.com покажаа дека најзгодните момци живеат во Англија, додека пак, на мажите најмногу им се допаѓаат девојките со бразилско потекло.

Според истражувањето, во кое учествувале околу 30.000 девојки, најмногу припаднички на понежниот пол се изјасниле дека им се допаѓаат момците од Anglija. По Англија следат Ирска, Бразил, Италија, Америка, Шпанија, Шкотска, Франција, Грција и Порторико.

Секоја петта анкетирана девојка смета дека англичаните се најубави. За жал, ниедна држава од Западен Балкан не успеа да се позиционира на листата.

Порталот спроведе и анкета меѓу посилниот пол кој за свој фаворити ги избра девојките од Бразил, па потоа следат Колумбија, Америка, Шпанија и Русија.


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>