Top
Kafeavi-ochi-iLike-mk

Какви тајни се кријат кај луѓето со кафеави очи?

Луѓето кои имаат кафеави очи се многу емоционални, често знат да заплачат, знаат навистина да сочувствуваат со туѓата болка, и имаат големо разбирање за другите луѓе. Психолозите велат дека луѓето со кафеави очи имаат “големо срце”, жените со кафеави очи знаат навистина неизмерно да се вљубат, да направат сѐ за партнерот, но и за останатите блиски кои ги сакаат. Ако имате кафеави очи, вие спаѓате во групата на луѓе која има многу човечност во себе, а сами треба да изберете дали ќе ја покажете на дело човечноста или ќе ја потискате во себе.

Луѓето со кафеави очи имаат чудна моќ на доверба. Тие влеваат доверба кај соговорникот. Без многу да ги познава човекот може да се „отвори“ и да им ги каже и најголемите свои тајни. Поради оваа причина луѓето со кафеави очи имаат повеќе пријатели и се често статистички повеќе посакувани како пријатели.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>