Top
par

Нешта кои мажите никогаш нема да ви ги признаат

Кога станува збор за несигурноста и разговорот за тие тајни, поголемиот дел од луѓето веднаш ќе помислат дека станува збор за жени. Овие нешта мажите никогаш нема да ви ги признаат. Секој маж има свои мали тајни до коишто жените тешко допираат.

Страв дека можеби ќе ве загуби
Можеби глумат дека се е во ред, но кога мажите чувствуваат дека има шанса да ја загубат жената што ја сакаат нивното его страда и стануваат мошне несигурни. Тоа ќе ви го покажат така што наеднаш ќе станат прекрасни кон вас.

Страв дека не е доволно добар за вас
Без оглед на тоа дали се работи за постелата или надвор од неа, мажите често поминуваат низ фаза на несигурност кога мислат дека жената може да најде некој подобар од нив. Работите уште повеќе се влошуваат доколку вашите пријателки не го прифаќаат и не го обожаваат.

Потреба за одобрување
Ова сигурно нема да ви го кажат, нo на мажите им е многу важно да добијат ваше одобрување за она што го прават и да ги поддржите. Ако имаат чувство дека ви е сеедно и дека вие не сте задоволни со тоа што го прават, тогаш мажите стануваат многу несигурни.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>